Utveckla ledarskapet

Vi på Part Development tror på att förändring behöver börja med ledarna. Därför föredrar vi att börja med att träna organisationens ledare enligt konceptet ”Train the Trainer”. Nya sätt att tänka och nya kunskaper överförs då till ledarna som därefter överför kunskaperna till sin egen organisation.

Vi har lång erfarenhet av ledarskap och ledarskapsutveckling från framgångsrika organisationer. Här är ett axplock av vad vi kan erbjuda inom området:

inspiration

En workshop som främst riktar sig till ledare som vill lära sig mer om Lean och få inspiration kring hur den egna verksamheten kan förbättras ytterligare.

Lean Management-träning

En Lean-träning som ger djupa kunskaper i Lean och vad som krävs för att lyckas leda en verksamhet mot Lean. Träningen omfattar teori, diskussioner, ”Gå & Se”-övningar samt verksamhetsspel och praktiska övningar.

Nå målen!

En praktiskt orienterad träning som omfattar värderingar och värderingsnedbrytning, mål och målnedbrytning, pulsmöte och ständiga förbättringar. Här arbetar vi i workshop-form med er verksamhet som bas. Resultatet är, utöver deltagarnas lärande, en ny eller förbättrad struktur för pulsmöte och ständiga förbättringar. 

LEDARCOACHNING

All förändring måste komma inifrån och det kräver att ledaren är både trygg och övertygad i sitt ledarskap. För att nå dit kan ledarcoachning vara ett bra stöd. Vi kan skräddarsy ett upplägg som passar er och er organisation.

Ledarskapsmetoder

I vissa avseenden kan ledarskap sägas vara som vilken verksamhet som helst. Det innebär att även ledarskap i viss mån kan planeras, standardiseras och förbättras och här kan metoder ge ett bra stöd. Vi arbetar med ett antal ledarskapsmetoder som alla har olika syften.

Andra behov?

Har ni behov av ledarskapsutveckling som kräver annat stöd än det som beskrivs här? Kontakta oss för en diskussion!